Română English

info@forcehair.ro     Numărul: +40727586618

Implantul de Păr

 

force-hair-sac-ekimi

IMPLANTUL DE PĂR

Este intitulat şi transplant de rădăcini de păr (grefe). Constă în colectarea rădăcinilor de păr de pe zonele nepredispuse la căderea părului (ceafă şi lateral) şi implantarea acestora în zonele fără păr sau cele cu păr rar. Astăzi multe persoane se confruntă cu probleme de cădere a părului din anumite motive. Factorii care se fac vinovați de căderea părului sunt multiplii, iar problemele cauzate de aceștia pot genera alte probleme pentru persoanele afectate.

 

Studiile efectuate începând cu anul 1940 au avut ca scop găsirea soluțiilor permanente pentru chelie. În anul 1970 au fost publicate condițiile operațiilor transplantului de păr. În anul 1998 , au fost publicate articole prin care se anunță că este posibilă operația implantului de păr natural prin transplantul unităților foliculare. Începând cu anul 2002, a început punerea în practică a metodei FUE, prin care sunt implantate firele de păr colectate unul câte unul. În anul 2005 au fost stabilite condițiile şi limitele aplicării acestei metode.

Implantul de păr, efectuat prin diferite tehnici poate fi denumit ca fiind transplantul de rădăcini de păr (grefe). Operația constă în colectarea rădăcinilor de păr de pe zonele nepredispuse la căderea părului (ceafă şi lateral) şi implantarea acestora în zonele fără păr sau cele cu păr rar.

Putem spune că transplantul de păr, constă în mutarea unor organe (țesuturi) colectate dintr-o zonă şi implantarea acestora într-o altă zonă.